Pop Corolle 'Clara' 33 cm

Product ID
DNM57
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Beschikbaar
Dinsdag na 11:00 uur besteld, donderdag in huis
€ 35,90

+€6 verzendkosten Bestellingen vanaf €40 Gratis verzending

  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, donderdag in huis
Beschrijving

Hou je van poppen, maar ook al van mode en mooie kleren? Dan is deze prachtige corolle pop 'Clara' zeker iets voor jou! De pop is gemaakt van een aangenaam voelend vinyl dat lekker naar vanille ruikt. De oogjes gaan dicht als je Clara neer legt en de pop heeft lange rode haren.

Clara draagt een roze kleedje dat je zelf helemaal kan pimpen. Je krijgt er verschillende ornamentjes bij die je op het kleedje kan kleven. Je kan ze er ook,weer afhalen en opnieuw gebruiken. Zo kan je je pop steeds een ander jurkje aantrekken.

Elke Corolle pop is zo ontworpen dat ze de realitiet zo dicht mogelijk benaderen. Op die manier kan je kind met een pop van Corolle erg veel bijleren: Schoentjes aan doen als je naar buiten gaat, jasje aandoen, zorg dragen voor iemand en nog veel meer. Zo'n Corolle pop is dus niet alleen leuk, lief en mooi maar ook nog eens erg leerrijk. 

Wil je een Corolle pop in huis halen maar twijfel je aan het formaat? Hou dan rekenening met de grootte van je kind. De pop moet niet het formaat van een echte baby zijn, beter is dat de verhouding pop/kind dezelfde is als baby/moeder. Zo is de pop niet te groot en is ze makkelijk als echte baby te behandelen.

Wil je graag eens een Corolle pop komen vastnemen, voelen en in 't echt zien? Of wil je wat meer uitleg? Kom dan zeker langs in onze winkel!

Wil je de andere poppen van Corolle ontdekken? Bekijk dan hier ons volledige Corolle assortiment.

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!