Poppenwagens

Een houten poppenwagen kopen is niet zo eenvoudig als je denkt. Zo houd je er best rekening mee dat de wieltjes de vloer niet beschadigen en dat de poppenwagen de juiste grootte heeft, voor pop én kind. Bij Kiki kiezen we voor uitsluitend voor houten poppenwagens in onze webshop, we geloven immers dat hout lang meegaat, veilig is en beter is voor mens en milieu. Onze poppenwagens zijn ondermeer perfect te combineren met de poppen van Corolle. Heb je hulp nodig bij het juist kiezen en bestellen van een mooie en degelijke poppenwagen? Aarzel dan niet ons te chatten, mailen, bellen...

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Pomea buggy 'Forest'
  € 29,99
 2. Poppenbuggy Flex van Brio
  Normale prijs € 92,99 Aanbiedingsprijs € 80,00
 3. Houten poppenwagen retro roze
  € 129,99
 4. Corolle combo poppenwagen Cybex
  € 116,99
 5. Houten poppenwagen retro wit
  € 129,99
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Poppenwagens

Waarom een poppenwagen kopen zo’n goed idee is

Een poppenwagen staat op het wenslijstje van veel kindjes. Van heel jong tot minder jong. Het is immers iets wat een kind herkent van het dagelijkse leven en dat imiteren ze graag. Bovendien is het een van de belangrijkste accessoires bij een pop. Je leert om voor iets te zorgen zonder dat het risico inhoudt. Daarnaast zet een poppenwagen ook aan tot bewegen, wat nooit kwaad kan natuurlijk!

De voordelen van bestellen in de webshop van Kiki

Een houten poppenwagen kopen doe je niet elke dag, het is dan ook belangrijk even rustig over die keuze na te denken. Ook waar je je bestelling zal doen speelt een rol. Bij Kiki kan je eenvoudig bestellen in de webshop, maar als je alles graag eerst even in onze fysieke speelgoedwinkel te Zoersel komt bekijken en testen is dat geen probleem. Bovendien zijn je bestellingen in de Kiki webshop boven de €40 altijd gratis verzonden en we maken er ook een punt van alles snel bij je thuis te hebben. Tot slot kies je zelf hoe je wil betalen, dat kan zelfs achteraf met “AfterPay”.

Waarom voor een houten poppenwagen kiezen?

Paraderen met je babypop in een poppenwagen is superleuk! Doe je dit met een houten poppenwagen, dan ben je zeker dat deze stabiel is. Meestal heeft zo’n poppenwagen een laag zwaartepunt waardoor deze minder snel omvalt, ook het materiaal is zwaarder. Wist je dat er meerdere kindjes leerden lopen door hun poppenwagen? Wij hebben er zelfs een speciaal model voor. 

Verder hebben houten modellen het voordeel dat ze door het materiaal eenvoudig zijn van vorm en daardoor tijdloos zijn, gemakkelijk hanteerbaar én veilig! Je kan niet met je vingertjes tussen allerlei mechanismen zitten, je hoeft geen ingewikkelde toeren uithalen om de wagen in elkaar te plooien.  

Een houten poppenwagen heeft bovendien meestal een grote bak waarin je gemakkelijk je pop kan leggen en eventueel kunnen er ook nog knuffels mee.