Brio

Brio

Brio trein. De houten treinen en treincircuits van Brio zijn ongetwijfeld de meest degelijke op de markt!

De houten treinsporen sluiten mooi op elkaar aan en de treintjes zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat Brio ook meegaat met de tijd zijn er ook zelfrijdende locomotiefjes met of zonder afstandsbediening. En sinds enkele jaren heeft Brio het revolutionair Smart Tech systeem ontwikkeld. Een systeem met bogen waarbij je zelf bepaalt wat en waar de treinen bepaalde functies zullen uitoefenen.

Brio heeft zich na vele jaren al lang bewezen, hun treinen worden al generaties lang doorgegeven, zij weten wat duurzaam speelgoed is.

Brio treinen en het Brio speelgoed voor peuters zijn duurzaam speelgoed. Het is sterk en tijdloos. Wedden dat de volgende generatie ook nog met jouw treinen speelt? 

Gebruik ook eens blokken, plankjes en speelfiguren van HABA, Janod of Kapla bij je Brio speelgoed en creëer zo de leukste werelden of mooiste bouwsels. 

Zo kan je alles combineren, wat het allemaal extra leuk maakt natuurlijk! Speelgoed van Brio is degelijk en veilig. Het is zo gemaakt dat elk kind de grote wereld kan imiteren met spoorwegen, hulpdiensten, havens en boerderijen.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 55

Pagina
per pagina
 1. Brio Stoomtrein set
  € 67,99
 2. Brio Builder Volvo wiellader
  € 42,99
 3. Brio containerkraan
  € 42,99
 4. Brio Builder Light set
  € 64,99
 5. Brio Ascending Curves
  € 39,99
 6. Sneeuwruimtrein van Brio
  € 19,99
 7. LED spoorweglicht
  € 10,99
 8. Rescue Action tunnel kit
  € 19,99
 9. Poppenbuggy Flex van Brio
  Normale prijs € 92,99 Aanbiedingsprijs € 80,00
 10. Wagon met olifant Brio
  € 11,99
 11. Light-Up bouwkraan Brio
  € 54,99
 12. Smart Tech boerderij
  € 48,99
 13. R/C Racecar van Brio
  € 52,99
 14. Brio beginners railset
  € 25,99
 15. Brio Smart lift- en laadkraan
  € 29,99
 16. Station met opnamefunctie
  € 31,99
 17. Muzikale rups van Brio
  € 48,99
 18. Fonkelende goudwagon van Brio
  € 14,99
 19. Brio Smart Tunnels
  € 16,99
 20. Brio Smart werkplaats
  € 34,99
 21. Brio Cargo helikopter
  € 43,99
 22. Brio vlieghaven met controletoren
  € 69,99
 23. Belwagon van Brio
  € 8,99
 24. 2 reizigers met bagage Brio
  € 10,99
 25. Brio grote boerderijset
  € 109,99
 26. Brio politie met motor
  € 12,99
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 55

Pagina
per pagina

Brio trein online in de Kiki webshop.

Wie een Brio trein online wil kopen maakt een goede keuze om dit bij Kiki te doen. je betaalt vanaf een bestelling van €60 immers geen verzendkosten en je kan er voor kiezen pas te betalen nadat je je pakje ontvangen hebt. (Kies de betaaloptie "AfterPay"). Handig, toch? Maar dat zijn de details, want bij Kiki gaan we voor een persoonlijke aanpak. Niet enkel ons speelgoed, maar ook naar elke mama, papa, oma... Want tussen al die Brio treinen de meest geschikte vinden is niet altijd even makkelijk. Via telefoon, mail, chat... helpen we je graag verder.

Bekijk je liever alles eens in 't echt? Geen probleem. In onze winkel te Sint-Antonius (Zoersel, Provincie Antwerpen) kan je alles bekijken en meteen meenemen, handig!

Vanaf welke leeftijd kan een Brio trein?

Sinds kort heeft Brio ook treinsets voor kinderen vanaf 18 maanden! Hierbij zijn de magneetjes extra goed afgedekt, de wieltjes zijn nog steviger bevestigd en de kleuren zijn wat feller. De treinsets voor onze jongsten zijn eenvoudiger met soms extra activiteiten zoals een belletje of rammelaar. Ze zijn 100% compatibel met de alle andere sporen van Brio. De 'gewone' Brio treinen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. 

Ik heb nog niets van Brio treinen of sets thuis, welke set of trein is goed om te starten?

Voor kinderen vanaf 18 maanden raden we 'Mijn eerste houten treinset' aan. Voor kinderen vanaf 3 jaar is de treinset 'de boerderij' leuk om te beginnen. Als je meerdere kinderen hebt en je wilt graag met een erg volledige set beginnen dan is 'Deluxe treinset' ideaal.

Zijn er ook elektrische treintjes van Brio?

Er zijn kinderen die enorm kunnen genieten van een zelfrijdende trein, andere rijden er veel liever zelf mee. Tracht dit bij je kind te ontdekken. Sommige kinderen vinden het leuk om te kijken hoe de trein zelf rijdt, raakt hij de brug zelf op en hoeveel wagonnetjes kan de trein vooruit trekken? Andere kinderen vertoeven graag in een fantasiewereld en kunnen urenlang met treinen spelen, de treinen laden en lossen, passagiers of koeien laten vervoeren of ze zelfs een accident laten veroorzaken zodat ze met ziekenwagen en brandweer naar het ongeluk kunnen rijden. Treintjes met motor zijn er op batterijen (rode-klassieke-locomotief-batterijen) en elektriciteit via USB-kabel (zoals herlaadbare-trein-met-usb). Voor de treinen op batterij heb je 1 of 2 AAA  of AA batterijen nodig, voor de treinen met USB kabel, een computer met USB-aansluiting.

Wat is Smart Tech?

Sinds enkele jaren heeft Brio het Smart Tech systeem ontwikkeld. Dit systeem werkt met bogen en andere attributen die de speciale Smart Tech locomotief instructies geven zoals stoppen, achteruit rijden, versnellen, geluiden maken enz. Ideaal voor de iets oudere kinderen.

Heeft Brio nog ander speelgoed?

Brio heeft zeer degelijk speelgoed voor peuters zoals de muzikale rups en de racewagens op afstandsbediening, speciaal ontwikkeld voor de kleinsten. Maar Brio heeft ook toffe bouwdozen voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze dozen bevatten beukenhouten plankjes met gaten en kunststoffen gereedschap en bouten, alles onderling combineerbaar. Goed voor urenlang bouwplezier.