Lappenpoppen

Lappenpoppen online kopen bij Kiki, da's een goed idee. Met onze poppen van o.a. Moulin Roty en Haba heb je steeds een mooie, unieke en kwaliteitspop volledig uit stof. Wil je iets exentrieker gaan? Dan zijn de gekke lappenpoppen van l'oiseau Bateau misschien iets voor jou.

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
 1. Pop Leonore 30 cm van Haba
  € 29,99
 2. Kledingset prinses 30 cm
  € 12,99
 3. Pop Lian 30 cm van Haba
  € 29,99
 4. Kleine gouden fee van Moulin Roty
  € 22,99
 5. Kleine blauwe fee van Moulin Roty
  € 22,99
 6. Pop Matze 30 cm van Haba
  € 42,50
 7. Lappenpop Freya van Haba
  € 29,99
 8. Lappenpop Lene van Haba
  € 29,95
 9. Lappenpop Agnes van Haba
  € 29,95
 10. Pop Mali van Haba
  € 29,99
 11. Lappenpop 'Eglantine' licht
  € 45,00
 12. Elfenpop jongen 04
  Normale prijs € 44,90 Aanbiedingsprijs € 25,00
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Lappenpoppen

Wat zijn lappenpoppen?

Lappenpoppen zijn poppen die volledig van stof gemaakt zijn. Er komt dus geen vinyl of een andere kunststof aan te pas. De meeste lappenpoppen hebben extra lange benen en armen zodat je ze daaraan gemakkelijk kan vastgrijpen. Onze lappenpoppen zijn bijzonder mooi en worden zeer geliefd door kleine en grote kinderen, moeders én grootmoeders. Soms is het ook gewoon mooi en leuk om een lappenpop op je bed of kast te zetten.

Voor welke leeftijd zijn lappenpoppen geschikt?

Lappenpoppen worden dikwijls als geboortecadeau gegeven, maar dan dienen ze vooral als decoratie. In principe is een lappenpop geschikt voor alle leeftijden. Kijk vooral naar de voorkeur van je kind. Sommige kinderen hebben liever een babypop als pop, andere, meestal de meer creatieve kinderen houden meer van de lappenpoppen. Oudere kinderen en jeugd houden ook van onze lappenpoppen.
 

Waarom lappenpoppen online kopen bij Kiki?

We maken er zeker en vast geen geheim van dat we bij Kiki resoluut kiezen voor goed speelgoed, maar ook speelgoed dat mooi en origineel is. De lappenpoppen in onze winkel en webshop zijn dat allemaal. Soms misschien een beetje gek, maar altijd prachtig. Daarnaast is voor jonge kinderen veiligheid uiterst belangrijk, hier houden we bij de keuze van ons speelgoed dan ook ongelofelijk veel rekening mee. Geen toegevingen.

Bij Kiki online kopen is erg eenvoudig! Als je wil kan je je lappenpop pas achteraf betalen met de betaalmethode "AfterPay", we pakken graag je spulletjes in als cadeautje en verzenden gratis vanaf €40. Zie je alles toch liever eens in 't echt? Dat kan natuurlijk in onze winkel te Sint-Antonius!