Knuffeldoekjes

Knuffeldoekje online kopen webshopDe knuffeldoekjes van Moulin Roty zijn de zachtste, mooiste en liefste knuffeldoekjes ter wereld! Met hun gekke toets en mooie afwerking wil iedereen ze in huis
Een knuffeldoekje kopen? Daar maak je de allerkleinste mensjes blij mee. Zo’n knuffeldoekje is zacht, lief, veilig en mooi om mee te gaan slapen of heel de dag mee rond te lopen. Knuffeldoekjes zijn er vooral voor de allerkleinsten, baby's. Ze kunnen er gerust mee gaan slapen, zo hebben ze een (letterlijk) zacht gezelschap.

Soms wordt een knuffeldoekje ook wel "Doudou" genoemd, klinkt ook leuk!

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

Wat maakt knuffeldoekjes anders dan knuffels?

Knuffeldoekjes bestaan, zoals de naam het zegt, uit een doek en een knuffel (hoofdje). De bedoeling van een knuffeldoekje, ook wel doudou of sabbeldoekje genoemd is het mogen sabbelen aan de knuffel. Dit is voor veel kindjes belangrijk en geeft hen een gevoel van geborgenheid. Vooral als ze het eventjes wat moeilijk hebben wanneer mama bijvoorbeeld uit het gezichtsveld verdwenen is. De meeste knuffeldoekjes bij Kiki hebben ook een knoop of lintje waaraan je de fopspeen kan vastmaken. Dit is handig, zo verlies je de fopspeen niet gemakkelijk en heeft je kindje het altijd bij de hand.