Buitenspeelgoed

BuitenspeelgoedBuitenspeelgoed kopen is een van de slimste dingen die je kan doen. We weten allemaal dat buitenspelen erg gezond en leuk is, hoe kan je dat dan beter stimuleren met het juiste speelgoed voor buiten? Bij Kiki maken we er een prioriteit van om buitenspeelgoed aan te bieden dat ook degelijk is. Dat vind je niet zomaar, veel buitenspeelgoed is jammer genoeg niet opgewassen tegen echt gebruik voor buiten (zoals in de tuin, in 't water, aan zee, op straat...). Buitenspeelgoed is er in alle soorten en maten, zo heb je deze geweldige "eendjes vissen", zet een badje water buiten (of misschien heb je wel een vijver) en vissen maar! Deze "schep en zeef in één" van QUUT is dan weer geweldig in de zandbak of aan zee. Met buitenspeelgoed op ontdekking? Daarvoor is de reeks "Terra Kids" van Haba ideaal.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 139

per pagina
 1. Springtouw roze 5m
  € 9,95
 2. Houten kegelspel in aardetinten
  € 36,99
 3. Houten tol met touw blauw
  € 6,99
 4. Takelwagen speelgoedauto van Haba
  € 11,95
 5. Politie speelgoedauto van Haba
  € 11,95
 6. Brandweer speelgoedauto
  € 11,95
 7. Terreinwagen speelgoedauto
  € 11,95
 8. Kiepwagen speelgoedauto
  € 11,95
 9. Houten ringwerpspel vogels
  € 19,99
 10. Gardena heuptas voor kinderen
  € 34,99
 11. Gardena tuinierset voor kinderen
  € 20,99
 12. Gardena schop voor kinderen
  € 21,99
 13. Gardena bladerhark voor kinderen
  € 21,99
 14. Gardena Rijf voor kinderen
  € 21,99
 15. Graver met licht en geluid
  € 11,99
 16. Kiepwagen met licht en geluid
  € 11,99
 17. Aquaplay afdichtstrips 8st
  € 3,99
 18. Scrunch spade grijsblauw
  € 4,95
 19. Scrunch spade eendenei blauw
  € 4,95
 20. Flexibele gieter grijsblauw
  € 16,95
 21. Flexibele gieter mosterdgeel
  € 16,95
 22. Flexibele gieter eendenei blauw
  € 16,95
 23. Siliconen emmer mosterdgeel
  € 13,99
 24. Siliconen emmer muntgroen
  € 13,99
 25. Siliconen emmer grijsblauw
  € 13,99
 26. Siliconen emmer lichtpaars
  € 13,99
 27. Siliconen emmer koel grijs
  € 13,99
 28. Siliconen emmer eendenei blauw
  € 13,99
 29. Flexibele frisbee eindenei blauw
  € 6,99
 30. Flexibele frisbee koel grijs
  € 6,99
 31. Flexibele frisbee mosterdgeel
  € 6,99
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 139

per pagina
Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed kopen? Hier kan je op letten.

Buitenspeelgoed kinderen op stepAls je buitenspeelgoed wil gaan bestellen, dan houd je best enkele zaken in 't oog. Zo moet je uiteraard rekening houden met de leeftijd van het kind. De allerkleinsten zijn niets met een stoere houten pijl en boog. Voor de jongsten kan een "ballonbal" dan weer geweldig zijn. Dat is niet alleen leuker voor je kind, het is ook veiliger. 

Speelgoed ideaal voor het buitenspelen. Houten buitenspeelspeelgoed dat duurzaam is en lang meegaat. Want buitenspelen is belangrijk, dus buitenspeelgoed ook.
Buitenspelen is zo enorm belangrijk, men kan het niet genoeg zeggen. Duurzaam buitenspeelgoed kan hiervoor een extra motivatie zijn. Want buitenspeelgoed mag speelgoed zijn om veel mee te bewegen, het moet tegen een stootje kunnen. Daarom gaan we bij Kiki voor duurzaam speelgoed dat ook nog eens een uitdaging biedt. Zowel speelgoed om je op je eentje uren mee te amuseren, zoals een Diabolo. Maar ook voor het hele gezin, want dat is super leuk! Denk hierbij aan het gezelschapsspel Kubb, waarbij goed kunnen mikken, tactisch inzicht en samenspelen belangrijk zijn. Maar spelen en “werken” liggen dikwijls niet ver van elkaar. Wat denk je? Helpen in de moestuin en je eigen plantjes kweken? Met een mooi duurzaam speelgoed emmertje, gieter, schupje en rijf komt dat volledig voor elkaar!
Bij Kiki vind je zowel speelgoed van metaal of degelijke kunststof, maar ook houten buitenspeelgoed. Het één is niet beter dan ‘t ander, bij Kiki gaan we immers steeds voor kwaliteit.

Buitenspelen is zo belangrijk

Buitenspelen heeft tal van voordelen. Hoe meer je kinderen buitenspelen, hoe beter. Wist je bijvoorbeeld dat kinderen die vaker buitenspelen minder kans hebben om bijziend te worden? En over het algemeen ook minder snel obesitas hebben? Dat komt doordat buiten een heel andere speelwereld is dan binnen. Veel meer ruimte om te bewegen, veel meer objecten die ver staan (training van ogen, minder bijziendheid) en bovendien is het de ideale gelegenheid om in contact te komen met andere kinderen. We schreven hier ook over op onze blog: Laten we buitenspelen. Leuk buitenspeelgoed kan voor kinderen een extra stimulans zijn om naar buiten te gaan, denk maar aan tof speelgoed dat tegen water kan, een diabolo...

Mooi buitenspeelgoed voor jong en oud

Buitenspeelgoed dat leuk is voor alle leeftijden? Moet kunnen! Met bijvoorbeeld deze Boter, kaas en eieren voor buiten waarbij je de "X" of "O" moet gooien. Leuk! Hoe het werkt zie je in de korte video onderaan.